Fue

A

FUE hajbeültetés folyamatahajbeültetés során a hajszálak egyenkénti izolált eltávolítása és beültetése, az ún. Follicular Unit Extraction (FUE) módszer. Follikuláris egységeknek (graft) nevezzük a természetesen növekvő hajszálak, hajtüszőegységek, hajszálcsoportok együttesét, tehát nem csak az izolált hajszálakat!

A hajhagyma és a hajtüsző mellett a follikuláris egységhez tartozik a hajszálakat és a hajtüszőket körülölelő kötőszövet (matrix) is.

A FUE eljárás:

A

FUEFUE hajbeültetés során a hajszálcsoportokat egyenként emeljük ki a donor területről. A hajszálak kiemelését 0,7-1,0 átmérőjű, speciális titán végű műszerrel, egyenként végezzük el.

A hajhiányos kopasz területen mikró méretű sebnyílásokat, zsebeket képzünk, és speciális módszerrel beültetjük a hajhagymákat.

A FUE hajbeültetési módszernél az adóhelyen szemmel nem látható, nagyon piciny, még rövid hajban sem látszó, pontszerű hegecske maradhat vissza. Ezen piciny hegek is az idő múltával elhalványodnak és észrevehetetlenné válnak.

FUE hajszálak kivételeA FUE hajimplantáció nagyon precíz, szakképzett orvosi beavatkozás. A follikuláris egységeket épségben kell kiemelnünk és átültetnünk a kopasz fejterületre, mert csak az ily módon végzett beavatkozás biztosítja a tökéletes hajnövekedést.

A Doctor Hair Clinic nagy figyelmet fordít arra, hogy a FUE eljárás során a hajkivétel egyenletes legyen, és a természetes hajmegoszlás ne változzon.

Egy adóhely átlagosan 7.000-8.000 haj follikuláris egység vételére lehet alkalmas. A follikuláris egységek regenerációját követően nincsenek hegek a beültetett hajhagymák mentén.

FUE beavatkozás előtt a hajhullás okának megállapítására, szakorvosi vizsgálat szükséges. 

Tekintse meg akciós FUE hajbeültetési ajánlatunkat és egyben jelentkezzen ingyenes orvosi konzultációnkra!  

Akciós FUE hajbeültetés ajánlatunk itt