Hajbeültetés

Hajbeültetés

A

Hajbeültetéskopaszodás megszüntetésének legbiztosabb módja a hajbeültetés. Hajklinikánk a legmodernebb Follicular Unit Extraction (FUE) eljárást használja a hajbeültetés során.

Ez az egyedi hajbeültetési eljárás mindenkinek a rendelkezésére áll, hogy egy életre szóló megoldást találjon a kopaszodás okozta kellemetlenségekre.

Hajátültetés

A

Hajátültetésmennyiben a kopaszodás semmilyen más megoldással nem fordítható vissza, abban az esetben, ha megfelelő donor terület áll rendelkezésre a tarkó tájékon a hajátültetés végleges megoldást ad a kopasz terület megszüntetésére.

A hajátültetés lehetősége két felfedező nevéhez is kötődik. Ezen felfedezések tették lehetővé, hogy a hajátültetés végleges megoldást jelentsen a kopaszodásra.

Fue

A

FUE hajbeültetés folyamatahajbeültetés során a hajszálak egyenkénti izolált eltávolítása és beültetése, az ún. Follicular Unit Extraction (FUE) módszer. Follikuláris egységeknek (graft) nevezzük a természetesen növekvő hajszálak, hajtüszőegységek, hajszálcsoportok együttesét, tehát nem csak az izolált hajszálakat!

A hajhagyma és a hajtüsző mellett a follikuláris egységhez tartozik a hajszálakat és a hajtüszőket körülölelő kötőszövet (matrix) is.

Hajdúsítás

H

Hajdúsításajdúsítás hajátültetési eljárással elsősorban olyan hölgyeknek javasolt, akiknél elsődlegesen a fejtető területén figyelhető meg a haj ritkulása.

A hajdúsítás során a hajbeültetést oly módon végezzük, hogy a rendelkezésre álló donor területről a ritkult területre egyenletesen elosztva a meglévő hajszálak közé ültetjük az új hajszálakat.

Műtét utáni teendők

4 -5 nap pihenés javasolt a sebgyógyulás és a gyakran előforduló arc körüli duzzanat miatt.

3 hétig tilos mindennemű sporttevékenység , medencében való úszás, szoláium és szauna használata.

Feliratkozás Hajbeültetés csatornájára