Hajátültetés

A

Hajátültetésmennyiben a kopaszodás semmilyen más megoldással nem fordítható vissza, abban az esetben, ha megfelelő donor terület áll rendelkezésre a tarkó tájékon a hajátültetés végleges megoldást ad a kopasz terület megszüntetésére.

A hajátültetés lehetősége két felfedező nevéhez is kötődik. Ezen felfedezések tették lehetővé, hogy a hajátültetés végleges megoldást jelentsen a kopaszodásra.

TesztoszteronDr. Hamilton igazolta, hogy a férfi típusú hajhullás legfontosabb oka a férfi nemi hormon, a tesztoszteron pusztító hatása.

Dr. Orentreich megfigyelte a hajátültetés során, hogy a hajhagymákat átültetve, a haj a kopasz, hajhiányos részen újra kinő, életképességét megtartja, és ott sem hullik ki az élet folyamán. Ennek elsődlegesen az az oka, hogy a hajhagymák a fejtetőn androgén hormonokra fokozottabban érzékenyek, mint a tarkó és halánték tájékon.

Mivel a kopaszodás inkább a fejtetőre jellemző, és legtöbb esetben mellette dús haj van a tarkó és halánték tájékon a hajátültetés az emberek többségénél reális lehetőség.

A hajátültetés során a hajhagymáknak ezt a képességét használjuk ki a Doctor Hair Klinikán végzett beavatkozásaink során.

A fenti két felfedezésnek köszönhetően a hajátültetés az Ön számára is végleges megoldást nyújt a kopaszság megszüntetésére.

A hajátültetés nem lehetséges!

Hajátültetés nem lehetH

ajátültetés kizárólag saját testfelületen található donor területről végezhető! Nem lehetséges közeli hozzátartozó, szülő, testvér haját átültetni.

Ebből kifolyólag 100%-osan kopasz emberek számára a hajátültetés nem megvalósítható.

Hajátültetés előtt a hajhullás okának megállapítására, szakorvosi vizsgálat szükséges.

Tekintse meg akciós hajátültetés ajánlatunkat és egyben jelentkezzen ingyenes orvosi konzultációnkra!

Akciós hajátültetés ajánlatunk itt