A hajbeültetés ára

A

A hajbeültetés áraz esztétikai beavatkozások bármilyen műtétről is legyen szó, mindenhol a világon a költségesebb műtétek kategóriájába tartoznak. Mivel a FUE hajbeültetés egy rendkívül precíz, komoly szakmai hátteret, és nagy gyakorlatot igénylő tevékenység, ezért ennek elsajátítása csak speciális klinikákon lehetséges.

Mivel egy viszonylag új eljárásról van szó, amely speciális eszközöket igényel, ezért a műtéthez használt eszközök ára is nagyban befolyásolja a műtét költségét.

A FUE hajbeültetés ára mindenhol a világon graftban vagy hajszálban van meghatározva, amely átlagban 1.8 – 2.5 euro között mozog (az Egyesült Államokban ez még drágább).

A

DOCTOR HAIR KLINIKÁN az a koncepciónk , hogy ezt a nemzetközileg is drága technológiát elérhetővé tegyük az átlag ember számára is a kapacitásunk növelésével arra törekszünk, hogy a minőség megőrzésével a legelfogadhatóbb árakat biztosítsuk külföldi és belföldi pácienseink számára egyaránt!

Hajbeültetés alacson alapárEnnek érdekében az alacsony alapár mellett számos akcióval próbáljuk még elérhetőbbé tenni a hajbeültetési eljárást azok számára is, akiknek enélkül ez a lehetőség csupán csak egy álom maradna.

Fontosnak tarjuk hangsúlyozni, hogy az általunk ajánlott alacsony árak nem alacsonyabb minőséget jelentenek, csupán a költséghatékonyabb üzletpolitikánk eredménye!

Akciós hajbeültetés ajánlatunk itt