Hajbeültetés mellett szól

AMIÉRT ÉRDEMES A HAJBEÜLTETÉS MELLETT DÖNTENI

H

Hajbeültetésa már nagy gondot okoz Önnek a kopaszsága, hajritkulása és ezen szeretne változtatni mindenképp megfontolandó, hogy a tudomány mai állása szerint ez az állapot véglegesen csak hajbeültetéssel orvosolható!

Mivel a tarkótáji hajhagymák érzéketlenek a hormonhatásra, az átültetés során ezt a tulajdonságukat nem veszítik el, csupán a hajhagymák helyét változtatjuk meg, s az új beültetett területen éppúgy érzéketlenek maradnak a hormonok romboló hatására, mintha továbbra is eredeti helyükön maradtak volna.

A

Hajhullásra termékekhajhullás és kopaszodás kezelésére már évtizedek óta számos termékkel próbálkoznak az emberek, de ezeknek a készítményeknek a nagy része csak átmeneti megoldást jelent, vagy olyan komoly mellékhatásokkal bír, ami nagyon megfontolandó, hogy egy esztétikai eredmény eléréséhez szükséges-e egyáltalán ezeket a mellékhatásokat bevállalni.

A

FUE hajbeültetés a világon jelenleg a legmodernebb eljárás, amelynek van kézi és gépi formája. Klinikánként változik, hogy ki melyik eljárást tartja hatásosnak és előnyösnek. Egy dolog azonban azonos, mivel a FUE eljárásnál nincs szike és vágás, tehát az adóterületen nem marad egy életre szóló heg.

Mivel a hajkivétel és beültetés is mikroszkopikus nagyságú tűkkel történik, ezért néhány nappal a műtét után már a tarkó tájékon egyáltalán nyoma sem marad a beavatkozásnak, ami még nagyon fontos, nem lesz ritkább az adóterület és nincs hegesedés! A beültetett területen pedig egy jól elvégzett hajbeültetés után teljesen természetes hatás érhető el.

A FUE hajbeültetés minimális kellemetlenséggel, a hajszálmennyiségtől függően 1 vagy 2 nap alatt elvégezhető!

Akciós hajbeültetés ajánlatunk itt